Sponsor een deelnemer of een team

Kies hieronder een team, een individuele deelnemer of het goede doel in het algemeen en doneer! 
Je kunt zien of je de juiste persoon/het goede team sponsort door even te controleren of deze (in het volgende scherm) naast het donatieformulier staat. 


Selecteer in onderstaand rolmenu het team dat jij wilt ondersteunen en klik op 'ga door'. Je kunt hier het overzicht van de businessteams vinden. Ieder team heeft een eigen teampagina. Daarop kun je de stand van de donaties vinden.
Selecteer met onderstaand rolmenu de deelnemer die je wilt ondersteunen en klik op 'ga door'. Je kunt hier het overzicht van de deelnemers vinden. Op de persoonlijke pagina kun je van elke deelnemer zien hoe het gaat met zijn donaties. 

Selecteer met onderstaand rolmenu het estafetteteam dat je wilt ondersteunen en klik op 'ga door'. Je kunt hier het overzicht van de estafetteteams vinden. Op de teampagina kun je zien hoe het gaat met de donaties voor elk team. 

Selecteer in onderstaand rolmenu het kind dat jij wilt ondersteunen en klik op 'ga door'. 
Heb je geen specifieke binding met een deelnemer, estafetteteam of businessteam, maar wil je wel graag Fight cancer met een donatie steunen?  Dat kan via onderstaande link.

Bedrijven die het evenement zelf willen sponsoren (financieel of met middelen) worden verzocht contact op te nemen met de sponsorcommissie. Dat kan per mail. Zie ook onze sponsorbrochure