team
Team Team Warmerdam
Totaal bedrag € 20.690,28
team
Team Marktlink
Totaal bedrag € 14.389,22
Motivatie Zwemmen en geld ophalen voor goed kankeronderzoek!
team
Team Folat 1
Totaal bedrag € 7.352,50
team
Team Team Emark I
Totaal bedrag € 6.481,00
team
Team Smith Canal Cruisers
Totaal bedrag € 5.533,00
Motivatie Our international sales team at Smith & Associates is keen to contribute in the fight against cancer!
team
Team Team SportSupport
Totaal bedrag € 5.358,17
Motivatie Natuurlijk zwemmen wij ook mee. Dagelijks zijn wij actief om inwoners in de regio Zuid-Kennemerland te activeren en de sport- en beweegsector te versterken en te verbinden aan andere sectoren. In de rol van mede organisator van de Swim Haarlem zijn een aantal collega's actief om dit mooie event goed te organiseren, andere collega's vormen Team SportSupport en steunen zo het goede doel!
team
Team Pro-Act IT 1
Totaal bedrag € 5.146,34
Motivatie Door ervaringen met kanker binnen ons bedrijf, vriendenkringen en in onze families is ons doel duidelijk: zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek om die verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Als bedrijf hebben wij meerdere keren meegedaan aan de Alpe d'Huzes en zijn wij zakenvriend van het KWF. Hoe gaaf is het dan dat wij ook in onze eigen stad een bijdrage kunnen doen aan dit goede doel via dit fantastische evenement.
team
Team Handelsbanken-Optimix
Totaal bedrag € 5.100,36
Motivatie We dragen graag bij aan het gevecht tegen kanker. Een bijzonder event in het hart van Haarlem, een mooie combinatie van sportief bezig zijn en een bijdrage te leveren aan een ziekte die ons veel te vaak treft in onze naaste omgeving.