Ambassadeurs: Fighters!

Maarten van der Weijden 
Maarten heeft zich vanaf de eerste editie in 's-Hertogenbosch als ambassadeur aan Swim to Fight Cancer heeft verbonden. Wat een Fighter! Hij ging het gevecht tegen acute lymfatische leukemie (bloedkanker) aan en won dat gevecht. Of zoals hij zelf zegt: "Ik heb het geluk gehad om van kanker te herstellen." Op 21 augustus 2008 won hij Olympisch goud bij het onderdeel open water zwemmen in Peking. Komend jaar gaat Maarten de 11-steden tocht zwemmen voor kankeronderzoek. Zij focus zal hierop liggen. 

Met de hulp van Maarten en vele anderen hebben we nu zelfs kunnen realiseren dat Swim to Fight Cancer niet alleen in 's-Hertogenbosch plaatsvindt, maar ook in Haarlem, Apeldoorn, Dordrecht, Delft, Doetinchem, Eindhoven, Maastricht, Hoorn, Haarlem, de Stichtse Vecht en Nijmegen.

Dennis van der Geest
Dennis van der Geest (Haarlem, 27 juni 1975) is een van de trotse ambassadeurs van Fight cancer. Als ambassadeur zet Dennis zich in om jonge mensen te betrekken bij de strijd tegen kanker. Naast meervoudig Olympisch, -Wereld en Europees kampioen judo is hij DJ, presentator en heeft hij zijn eigen sportscholen Kenamju. Dennis gaat ook een steentje bijdragen aan Swim to Fight Cancer Haarlem.
 Floris Jan Bovelander
Meervoudig Olympisch kampioen hockey. Brengt actief hockey naar de mens, nationaal en internationaal. 
Floris Jan Bovelander is naast ambassadeur ook actief in de organisatie van de Swim in Haarlem en maakt op deze manier een vuist tegen kanker. Burgemeester Haarlem, Jos Wienen
De burgemeester omarmt Swim to Fight Cancer Haarlem.